Heb je een vraag? Stel hem hier.

Neem vrijblijvend contact op met ons.

ABM Dakkapellen B.V.Nimrodstraat 195042 WX Tilburg013-590 8412info@abmtilburg.nlPlan route
Maandag8:00 - 17:00 uur
Dinsdag8:00 - 17:00 uur
Woensdag8:00 - 17:00 uur
Donderdag8:00 - 17:00 uur
Vrijdag8:00 - 17:00 uur
4.8/5
uit 92 reviews

Vaker gestelde vragen

Op zoek naar een antwoord voor uw vraag? Bekijk hier de vaker gestelde vragen met antwoord. Wanneer u nog een vraag heeft, aarzel niet en stel hem vrijblijvend.

 • Kan ik een prijs berekenen voor een dakkapel met plat dak?

  De prijs die je hier berekent voor een een dakkapel is op basis van een dakkapel met platdak. Heb je een andere voorkeur, dan maken we graag een offerte voor je op aanvraag.

 • Hebben jullie een showroom?

  We hebben geen showroom met vaste showroom modellen. Je bentaltijd welkom om langs te komen om de dakkapellen te bekijken die we in productie hebben. Maak een afspraak voor een bezoek.

 • Waarom zou ik een dakkapel plaatsen?

  Meer ruimte, bijvoorbeeld voor een extra kamer voor een van je kinderen. Dat is voor veel mensen de overweging. Daarnaast krijg je op zolder meer licht binnen. Tevens wordt je huis ook nog eens meer waard door het extra volume.

  Anderen willen een extra slaapkamer of badkamer. Thuiswerken gaat ook beter als je boven een kamer hebt waar niemand je stoort.

  Daarnaast is het een investering voor de langere termijn. Want bij verkoop van je woning is je woning meer waard door de extra m² woonoppervlak.

 • Hoe lang duurt het om een dakkapel te plaatsen?

  In de meeste gevallen duurt het één werkdag om een prefab dakkapel te plaatsen. Dit is inclusief het maken van het gat en het wind en water dicht maken.

 • In welke regio werken jullie?

  De regio waarin wij wij dakkapellen plaatsen is in een straal van 40 km rondom Tilburg.

 • Is de dakkapel goedkoper als ik hem zelf plaats of laat plaatsen?

  Ja zeker, in de dakkapel configurator kan je aangeven dat je de dakkapel zelf wilt plaatsen. Je ziet direct hoeveel korting op de dakkapel zit.

 • Kan ik een dakkapel zakelijk inkopen?

  Jazeker, neem contact met ons op als je partner wil worden.

 • Waarom zijn jullie dakkapellen vaak goedkoper?

  Wij zijn een klein timmerbedrijf zonder vast kantoor personeel en hebben daardoor weinig extra kosten. Daarnaast produceren we in een efficiënt ingerichte productieruimte.